ی یک سایت کاملا ی*
اطلاعات کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
نویسندگان
نظر سنجی

تیم محبوب شما چیست؟

چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان ghomes و آدرس ghomes2013.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 10
بازدید دیروز : 35
بازدید هفته : 76
بازدید ماه : 536
بازدید کل : 110710
تعداد مطالب : 351
تعداد نظرات : 17
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


نام و نام خانوادگي
پست الکترونيکي
شماره تلفن
مبلغ به تومان
توضيحات
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 351
:: کل نظرات : 17

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 7

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 10
:: باردید دیروز : 35
:: بازدید هفته : 76
:: بازدید ماه : 536
:: بازدید سال : 3185
:: بازدید کلی : 110710
چهار نکته کوتاه برای اینکه سالادتان خوشمزه تر شود !!

 چهار نکته کوتاه برای اینکه سالادتان خوشمزه تر شود !!

salad[WwW.Kamyab.IR]

۱٫هیچ گاه از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید و هنگامی که می‌خواهید آن را سرو کنید، به آن نمک بزنید، زیرا نمک، تازگی و طراوت کاهو را گرفته و برگ‌های آن را سخت و زمخت می‌کند.

۲٫خیار سالاد را با پوست خرد کنید. پوست خیار طعم جالبی به سالاد می‌دهد.

۳٫برای آن که سالاد خوشمزه‌ای داشته باشید، یک حبه سیر را له کرده، قبل از آن که اجزای سالاد را در ظرف سالاد خوری بریزید، سیر را به آن بمالید. سالاد شما طعم مطبوعی از سیر به خود خواهد گرفت.

۴٫برای هم زدن سس به جای قاشق از چنگال استفاده کنید، زیرا به این ترتیب سس صاف‌تر شده و گلوله نخواهد شد.

تعداد بازدید از این مطلب: 160
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : علی حسین غلامی
تاریخ : سه شنبه 11 تير 1392
نظرات

 اثبات جهنم برای آقای داماد‎

dastan2[WwW.Kamyab.IR]

آیا به مسیح و بهشت و جهنم معتقد هستی؟
جوان پاسخ داد: خیر من اعتقاد چندانی ندارم.
دختر گفت: متاسفانه نمی توانم خود را به ازدواج با شما راضی کنم
جوان پاسخ داد: اعتقادات شخصی هر کس مربوط به خود اوست, و ربطی به شما ندارد.
دختر گفت: بهتر است با مادرم مشورت کنم. او با مادرش مشورت کرد و گفت: مادر, خواستگار من از همه نظر خوب و پسندیده است ولی یک نقطه ضعف دارد و آن این است که اعتقادی به جهنم و بهشت ندارد چه کنم؟
مادر دختر گفت: مانعی ندارد. تو با او ازدواج کن بعدها ما عملا وجود جهنم را به او اثبات خواهیم کرد!!!!!

تعداد بازدید از این مطلب: 138
موضوعات مرتبط: , , , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : علی حسین غلامی
تاریخ : سه شنبه 11 تير 1392
نظرات
10 استفاده باورنکردنی از نمک

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

تعداد بازدید از این مطلب: 192
موضوعات مرتبط: , , , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : علی حسین غلامی
تاریخ : سه شنبه 11 تير 1392
نظرات
جریمه ۷۰۰ هزار دلاری مک دونالد به دلیل دروغ گویی درباره ساندویچ حلال

 mak[WwW.Kamyab.IR]

تعداد بازدید از این مطلب: 156
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : علی حسین غلامی
تاریخ : سه شنبه 11 تير 1392
نظرات

 

طرز تهیه بورقی ترکی خوشمزه

 

Borghi torki[WwW.Kamyab.IR]

لقمه‌هایی لذیذ از کشور ترکیه که به سادگی تهیه شده و طعم بی‌نظیری دارد. مشکل‌ترین بخش این غذا تهیه خمیر یوفکا یا فیلوست که عرضه آن در فروشگاه‌های مواد غذایی بزرگ در سراسر کشور کار را آسان کرده است.

بورقی، لذتی از دیار ترک ها

مواد لازم برای ۴ نفر:

 پنیر فتا  ۲۰۰ گرم
 تخم‌مرغ درشت  یک عدد
 جعفری ساطوری شده  یک قاشق غذاخوری
 نعناع ساطوری‌شده  یک قاشق غذاخوری
 شوید ساطوری‌شده یک قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا یا فیلو ۸تا۱۲ ورقه
روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه بورقی ترکی خوشمزه :
۱ - در یک کاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.
۲ - یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود.
۳ - روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.
۴ - با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج کرده و بعد به‌سرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذت‌بخش است.

نکات:
۱ - برای تنوع می‌توانید از انواع پنیر طعم‌دار که در بازار موجود است استفاده کنید.
۲ - اگر بورقی‌ها را زودتر آماده کردید، آنها را تا زمان سرخ کردن زیر یک دستمال نمدار و در یخچال نگه دارید

تعداد بازدید از این مطلب: 175
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : علی حسین غلامی
تاریخ : سه شنبه 11 تير 1392
نظرات
اگر خیارهایتان زیادی چروک شده اند:

 اگر امسال قصد دارید خیار شور درست کنید، راهنمایی های کوچکی برایتان داریم تا مشکلات رایج در درست کردن خیارشور را برطرف کنید. در پایان این مقاله برایتان دستورالعملی برای تهیه ادویه خانگی خیارشور آورده ایم.

اگر خیارهایتان زیادی چروک شده اند:

· چروک شدن می تواند ناشی از استفاده زیادی از سرکه، یا محلول شکر و نمک در شروع درست کردن خیارشور باشد. برای درست کردن انواع خیار شیرین یا ترش، بهتر است که در ابتدا محلول رقیقی استفاده کنید و به تدریج آن را به غلظت دلخواه برسانید.

· پختن زیاد یا فرآوری زیاد هم موجب چروک شدن خیارها می شود.

KhiarShour[WwW.Kamyab.IR]

اگر خیارهایتان پوک شده اند:

پوکی خیارها اغلب ناشی از:

· خیارهایی است که بد رشد کرده اند.

· خیارها را قبل از ترشی کردن زیاد نگه داشته اید.

· تخمیر آنها خیلی تند بوده است.

· آب شوری که برای تخمیر استفاده کردید زیادی قوی یا ضعیف بوده است.

اگر خیارهایتان زیادی نرم یا لیز شده اند:

این اغلب به خاطر عمل میکربی ناشی می شود که موجب فاسد شدن می شود. وقتی ترشی شما نرم می شود، دیگر نمی توانید آن را سفت کنید. فعالیت میکربی می تواند ناشی از عوامل زیر باشد:

· نمک یا اسید بسیار کم.

· خیارها در مدت تخمیر کاملاً با آب شور پوشیده نشده اند.

· در مدت تخمیر در کل آب شور، کف وجود داشته است.

· به اندازه کافی حرارت نداده اید.

· درپوش کاملاً مهر و موم نشده و هوا به داخل راه یافته است.

· سیر یا ادویه ها کپک زده بوده اند.

اگر شکوفه های خیارها را قبل از تخمیر کاملاً از خیار جدا نکنید، ممکن است قارچ یا مخمر موجود در آنها مسئول نرم شدن آنزیمی ترشی باشد.

خیارهایتان خیلی تیره اند

تیرگی در این محصولات می تواند ناشی از عوامل زیر باشد:

· استفاده از ادویه جات آسیاب شده

· ادویه زیاد

· نمک ید دار

· پختن زیاد

· مواد معدنی موجود در آب، به خصوص آهن

· استفاده از ظروف آهنی.

نکات مهم در درست کردن ترشی:

۱٫ استفاده از سبزیجات و میوه جاتی با کیفیت خوب و سالم.

۲٫ سبزیجاتی مانند خیار باید قبل از ریختن داخل سرکه، در آب شور خیسانده شوند. این خیساندن باعث می شود که سبزیجات استحکام و رنگ خود را در روند ترشی سازی حفظ کنند و تلخی آنها کاهش یابد. خیارهای ریز باید درست بعد از چیدن داخل آب شور گذاشته شوند. اگر خیارها حتی برای چند ساعت در دمای اتاق قرار گیرند، در ترشی پوک می شوند.

۳٫ نسبت یک فنجان نمک ریز یا یک و نیم فنجان نمک درشت با ده فنجان آب، مناسب آب شور است. اگر آب شور شما ضعیف باشد، ترشی نرم می شود و اگر آب شور قوی باشد، خیارها چروک و سفت می شوند.

فقط از نمک ترشی برای ترشی انداختن استفاده کنید. نمک های خوراکی مواد شیمیایی اضافه ای دارند که برای ترشی سازی و آب شور توصیه نمی شوند.

۴٫ از سرکه مرغوب استفاده کنید. سرکه سیب و سرکه مخلوط هر دو طعم های خوبی دارند، ولی سرکه سفید رنگ بهتری به ترشی سبزیجات کمرنگ مانند پیاز و گل کلم می دهد. هرگز سرکه را رقیق نکنید، مگر آنکه در دستور تهیه نوشته شده باشد.

۵٫ با احتیاط از ادویه استفاده کنید. طعم تلخ و رنگ تیره ترشی ناشی از استفاده بیش از حد از ادویه یا زیاد جوشاندن ادویه با سرکه است. ادویه جات آسیاب نشده بهتر از ادویه آسیاب شده به ترشی رنگ و طعم می دهند. باید ادویه آسیاب نشده را در پارچه ای ریخته و با سرکه یا ترشی حرارت دهید و سپس از پارچه خارج کنید.

۶٫ ترشی ها باید در ظروف شیشه ای تمیز با درزگیر ریخته شوند. اگر ترشی را در ظروف سفالی می ریزید، باید حتماً ترشی را با محلول سرکه بپوشانید تا فاسد نشود. یک بشقاب یا صفحه چوبی باید درست بالای ترشی قرار داده شود و به پایین فشار داده شود.

۷٫ چاشنی و سس باید در ظروف استرلیزه داغ بسته بندی شوند و کاملاً هواگیری شوند.

دستور تهیه ادویه مخلوط ترشی

دو قاشق غذاخوری از هر یک از موارد زیر را با هم مخلوط کنید:

دانه فلفل فرنگی

دانه هل

دانه گشنیز

دانه میخک

دانه خردل

دانه فلفل

این موارد را نیز اضافه کنید:

۲ برگ بو (ریز ریز شده)

دو چوب دارچین (خرد شده)

دو تکه کوچک ریشه زنجبیل خشک (خرد شده)

۲ عدد فلفل فرنگی کوچک خشک (خرد شده) یا ۱-۲ قاشق چایخوری پوست فلفل تند

· همه اینها را در قوطی کاملاً مهر و موم شده ای نگه دارید تا برای استفاده آماده باشد.

تعداد بازدید از این مطلب: 160
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : علی حسین غلامی
تاریخ : سه شنبه 11 تير 1392
نظرات
بـه یـاد داشتـه بـاش کـه …

 Be Yad[Www.KamYab.Ir]

تعداد بازدید از این مطلب: 199
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : علی حسین غلامی
تاریخ : سه شنبه 11 تير 1392
نظرات
مناظره زندگی و مرگ(خیلی قشنگه)…

 life[WwW.Kamyab.IR]

تعداد بازدید از این مطلب: 185
موضوعات مرتبط: , , , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : علی حسین غلامی
تاریخ : سه شنبه 11 تير 1392
نظرات
پورسه سیب زمینی با تخم مرغ

 مواد لازم

سیب زمینی : دو عدد متوسط
کره : ۵۰ گرم
شیر : یک فنجان
تخم مرغ : یک عدد
نمک : یک دوم قاشق چایخوری

روش تهیه:
سیب زمینی را پوست کنده در آب و نمک آب پز کنید. سپس آبکشی کرده و با کره بکوبید. حالا شیر را اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط کنید. جداگانه در یک ماهیتابه آب را به جوش آورده ، تخم مرغ را در آب بدون اینکه هم بزنید بپزید. و در کنار پوره قرار دهید و سرو کنید.

فوت آشپزی
برای پختن تخم مرغ بعد از اینکه آب به جوش آمد آتش را ملایم کنید تا تخم مرغ از هم باز نشود.

نکته سلامت :
ترکیب تخم مرغ و سیب زمینی آنقدر پرانرژی هست که بتواند یک روز با فعالیت درست و حسابی را برای شما تضمین کند.

تعداد بازدید از این مطلب: 149
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : علی حسین غلامی
تاریخ : سه شنبه 11 تير 1392
نظرات
فرق ازدواج های موقت با روابط نامشروع

 ezdevag9[WwW.Kamyab.IR]

تعداد بازدید از این مطلب: 195
موضوعات مرتبط: , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0

نویسنده : علی حسین غلامی
تاریخ : سه شنبه 11 تير 1392
نظرات
منو اصلی
صفحات
پیوندهای روزانه
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید